Avsløre utroskap

Ønsker du å avsløre utroskap?

Det er vondt å gå rundt med en mistanke om utroskap, det tærer på alle følelser og man blir spist opp av bekymring. Vi kan hjelpe deg med å avsløre utroskap, kanskje du har hatt grunn til din bekymring eller så kan du legge bort den utrolige følelsen. Det er fremtiden som er viktig og den hjelper vi deg med å sortere.

Hvordan avsløre utroskap?

For å avsløre utroskap har vi god kompetanse og bruker flere forskjellige metoder som overvåking og spaning. I de aller fleste tilfellene er magefølelsen din dessverre riktig. Våre privatetterforskere vil jobbe med deg gjennom hele prosessen. Vi har rask responstid og kan starte oppdraget på meget kort varsel. Kontakten med oss er 100% diskret. Opplysninger og funn blir behandlet konfidensielt i samråd med deg

Vi hjelper deg med å avsløre utroskap | Privatetterforsker
Vi hjelper deg med å avsløre utroskap | Privatetterforsker

Tegn på at du har en utro kjæreste

  • Spesielle bevegelser på bankkonto eller plutselige uttak
  • Han/hun passer godt på telefonen sin
  • Kjæresten din er ikke tilstede når dere er sammen
  • Irritabel og sur
  • Ny bekjentskaper eller plutselig tar opp kontakten med «gamle» venner som du ikke kjenner
  • Du får anklager om å være sjalu og gal når du tar det opp
  • Kjæresten din begynner plutselig å trene og kjøpe nye klær.

Vi lever for rask responstid og effektive arbeidsmetoder.
Kontakt oss i dag og bli kvitt klumpen i magen.

Vi lever for rask responstid og effektive arbeidsmetoder. Kontakt oss i dag og bli kvitt klumpen i magen.

Hva sier kundene våre

"Jeg mistenkte at min mann skulle treffe en annen dame og at han løy om hvor han skulle. Spaningseksperten hjalp meg og de kunne avkrefte magefølelsen min. Min mann var helt alene og jeg fikk sove godt den natten. Spaningseksperten svarte rask på min henvendelse og tok oppdraget samme dag. Anbefaler virkelig å bruke spaningseksperten."
Gunn
"Jeg har alltid vært usikker på hvordan min samboer oppfører seg på byen. Har aldri vært trygg når hun er ute med venninner. Spaningseksperten var på byen sammen med henne og de kunne fortelle meg at det jeg var redd for var en realitet. De gav meg virkelig de bevisene jeg trang for ikke lengre å bli kalt sjalu og hysterisk av min samboer når jeg tok opp dette tema med henne."
Terje