Blomster avslørte utroskap

Utroskap vil alltid bli avslørt.  Det vil bli gjort feil. Utroskap er feil i seg selv, det er vi enige om, men det vil nesten alltid bli gjort feil av den eller de som utøver dette. Dekkhistorier, løgner, følelsene og det å huske hva som har blitt sagt hjemme blir til slutt så sammensatt og uoversiktlig at det til slutt vil bli gjort feil. I dette tilfellet var det blomster som avslørte utroskapen. Dette er feil som vi privatetterforskere forsøker å finne. Noe vi som oftest også gjør.

Vi hadde en sak hvor ektemannen spilte med helt åpne kort hjemme. Kona hadde innsyn i alt. Regninger, kontoer, kolleger, venner, alt. Allikevel hadde hun en mistanke om utroskap. Hvorfor visste hun ikke, men mistanken var så trengende at hun valgte å ta kontakt med en privatetterforsker og valgte oss i Spaningseksperten.

Vi spanet og overvåket denne ektemannen over en periode, men fikk ikke noen resultater. Ingen.

Bevegelsene vi observerte stemte med hva han fortalte hjemme. Kontobevegelser stemte med de butikkene han var i. Bompasseringer stemte, fritidsaktiviteter, alt stemte med det som ble fortalt. Allikevel mistenkte hun utroskap.

Vi fulgte han en formiddag han tok tidligere fri fra jobben. Han hadde noen ærender før vi visste han skulle spille en bortekamp senere på kvelden. Vi hadde da spanet på han en god stund uten resultater, men kona mente fortsatt at det var noe som ikke stemte. Vi fulgte etter han inn på Plantasjen og overvåket hver eneste bevegelse. Han hadde fått i oppgave å kjøpe med en stor potteplante av kona, noe han gjorde. Han tok også med seg tre buketter med roser fra en bøtte det sto 3 for 2 på.

Avsløringen

Vi fulgte etter han hjem og så han kjørte inn i garasjen. Vi så han pakket sportsbaggen før porten gikk ned. Like etterpå åpnet porten seg og han gikk inn i huset med potteplanta og rosene under armen.

Kona tok telefonkontakt med oss etter at han hadde dratt igjen og fant ut at hennes observasjoner stemte med våres. Hun hadde fått potteplanten på plass i stua og han hadde overrasket henne med 20 nydelige roser og hun lurte på om mistanken om utroskap kanskje var feil.

Vi ble enige om å ta en pause eller også kanskje avslutte oppdraget da vi ikke fant noe.

Vi har alltid en evaluering etter endt oppdrag i forhold til hva vi har gjort riktig og hva vi kunne ha gjort annerledes. Vi gikk over bildene vi hadde tatt og var på vei til å slå oss til ro med at denne mannen ikke hadde gjort noe galt. En av oss sa at han virket jo som en bra mann som overasket kona med 20 roser og at vi ikke fant noe tegn på utroskap. 20 sa du? 20? – Han kjøpte tre buketter, kom det fra en av våres etterforskere. Hun hadde rett. Bildene viste ti roser i hver bukett.

Da forsto vi at oppdraget ikke var avsluttet. Hvem skulle få de siste ti rosene? Lå de fortsatt i bilen? Skulle blomstene avsløre utroskap? 

Les også

Telefon overvåkning | Spaningseksperten

Privatetterforsker Oslo

Privatetterforsker Oslo Privatetterforsker i Oslo. Vi har fått en etterforsker 100% i Oslo og området rundt Oslo. Spaningseksperten hjelper deg med spaning og etterforskning, utroskap,

Privatetterforsker pris - Timespris | Spaningseksperten

Privatetterforsker pris

Hva er prisen for en privatetterforsker? Det er normalt å lure på hva en privatetterforsker pris er før man kjøper eller investerer penger i det.

Etterforske ansatte på byggeprosjekt - Spaningseksperten

Etterforske ansatte på byggeprosjekt

Etterforske ansatte på byggeprosjekt Vi har vært på et byggeprosjekt for å etterforske ansatte. Kunden ønsket at vi skulle finne mulige årsaker til at han