Hvordan finne ut om kjæresten er utro

Hvordan finne ut om kjæresten er utro, er et spørsmål vi i Spaningseksperten får ofte. I hemmelige forhold så er kreativiteten stor og løsningene mange for å kunne treffe i det skjulte. Det er mange faktorer som spiller inn når utroskap skal utføres. Allikevel ser vi et mønster som går igjen når en partner er utro. Tegnene på utroskap er ofte de samme selv om de vises i forskjellig grad.

Hvordan finne ut om kjæresten er utro? | Spaningseksperten

Tegn på at kjæresten er utro

Selv om en utro partner kan være utspekulert, vil historiene og unnskyldningene til å komme seg unna huset og hjemmet kunne avsløres. Typiske tegn på en utro partner er at personen lett blir irritert og går raskt i forvar. Ikke bare ved et eventuelt utro tema, men i flere situasjoner hvor partneren har behov for å bli trodd og har et behov for å være alene. Det kan gjelde like mye hjemme i eget hus som det å komme seg ut. En som er utro, har som oftest mindre lyst til å finne på ting med egen familie og opptre sammen i sosiale sammenhenger. Hjemme er personen ofte ute av fokus og virker fjern. En utro partner blir ofte mer opptatt av eget utseende og kan få nye impulser som ikke passer inn i sitt gamle mønster og vaner. 

Nye rutiner og adferdsmønstre med egen telefon er også indikasjoner på at noe er på gang. Ofte holdes telefonen i lomma. Ligger den fremme, kan den bli lagt med skjermen ned slik at ingen skal se om det er aktivitet på den. Gang på gang ser vi at en utro partner plutselig blir veldig glad i telefonen sin. Så glad i den, at den må være med overalt i alle rom. Telefonen blir alltid med når personen må i butikken på kvelden da h*n med viten og vilje har unnlatt å kjøpe med seg alt tidligere på dagen nettopp for å kunne komme seg ut. Det å ha et forhold på siden av det vanlige livet tar tid. Vi ser at mønstret av punktlighet og pliktoppfyllelse ofte brytes og personen begynner å komme oftere for sent og «glemmer« de daglige pliktene hjemme.  

En utro partner har behov for privatliv for å kunne holde en kontakt med sin nye partner og vil kjempe for å få det. Både hjemme og ute. Hindres dette privatlivet og det utløser sinne og frustrasjon hos din partner, er dette et tegn som bør tas alvorlig. Det å leve et liv på siden koster ikke bare tid, men også penger. Både i form av nye klær og utseende, men også restauranter og hoteller. Plutselige økninger i reisedøgn og hotellopphold i forbindelse med jobb eller fritid er også tegn på at utroskap er i gang. Det er ikke sånn at de tegnene som blir skrevet om her trenger å bety noe som helst hver for seg. Ofte er det helt naturlige forklaringer, men er det flere av disse tegnene som går igjen, er det på tide å åpne øynene og følge med.

Hvordan avsløre en utro kjæreste

Historiene som en utro partner legger frem, er ofte meget detaljrike for å kunne virke troverdige. De blir gjerne fortalt med mange pauser eller slik at partneren kan få tenkt seg om. Den som er utro skifter også fort samtaletema da det blir vanskelig å holde styr på hva som har blitt fortalt før og ikke. Det kan bli mange tråder å holde styr på og sjansen er stor for at den utro sakte, men sikkert vil bli fanget i sitt eget nett.  Still de samme spørsmålene flere ganger og i flere forskjellige settinger og det vil til slutt være vanskelig for den utro og holde orden på hva som har blitt sagt. Å fortelle halve sannheter er en taktikk for den som er utro til å holde kontroll på hva som er blitt fortalt. Hvis du blir utsatt for utroskap så har man på følelsen at noe foregår, men man mangler bevis. Man får heller ikke tak i de løse trådene. La oss hjelpe deg med å finne sannheten.

Les også

Telefon overvåkning | Spaningseksperten

Privatetterforsker Oslo

Privatetterforsker Oslo Privatetterforsker i Oslo. Vi har fått en etterforsker 100% i Oslo og området rundt Oslo. Spaningseksperten hjelper deg med spaning og etterforskning, utroskap,

Privatetterforsker pris - Timespris | Spaningseksperten

Privatetterforsker pris

Hva er prisen for en privatetterforsker? Det er normalt å lure på hva en privatetterforsker pris er før man kjøper eller investerer penger i det.

Etterforske ansatte på byggeprosjekt - Spaningseksperten

Etterforske ansatte på byggeprosjekt

Etterforske ansatte på byggeprosjekt Vi har vært på et byggeprosjekt for å etterforske ansatte. Kunden ønsket at vi skulle finne mulige årsaker til at han