Hva er en privatetterforsker? | innlegg hos Spaningseksperten

Vi leier oss ut til virksomheter

Personalscanning. Ønsker du en analyse for å avdekke forhold i virksomheten din? En Personalscanning kan kartlegge aktivitet, engasjement, arbeidsmengde og holdninger blant dine ansatte. Sliter bedriften i forhold til inntjening, dårlig arbeidsmiljø og svinn eller en negativ trend du ikke klarer å finne årsaken til? Vi kan leies inn som ansatte og for å avdekke utfordringene. Selv om du som daglig leder eller sjef for forretningen er til stede hver dag og jobber sammen med de ansatte er det mye du allikevel ikke klarer å plukke opp. Uten «allierte» i arbeidsstokken klarer ikke du som leder å fange opp dette før det er for sent. Vi vil gi deg konkrete tiltak på løsning og en plan videre.

Vi har bred erfaring fra flere typer bransjer. Vår erfaring vil være ditt hjelpemiddel til å avdekke utfordringene og skape vekst. Vi har ledere, HR, entreprenører, butikkeiere, regnskapsførere og kontoransatte i vår stab. Vi kan veilede deg som bedriftseier eller daglig leder i forhold til lover og regler.  Vi har gode metoder som hjelper deg med å kartlegge utfordringene. Våre etterforskere vil følge deg gjennom hele prosessen og vil holde opplysninger og funn konfidensielt i samråd med deg. Med Personalscanning ønsker vi at bedriften skal vokse og vi skal finne roten til utfordringene. Det vil også gjøre deg tryggere på dine ansatte.

Usikker på en av dine ansatte? | Kontrollkjøp og personalscanning
Usikker på en av dine ansatte? | Kontrollkjøp og personalscanning

Kontrollkjøp kan gjøre deg tryggere på dine ansatte

Vi kan hjelpe deg med kontrollkjøp for å observere og dokumentere handelen slik at du kan få svar på om du blir svindlet. Vi har god erfaring med å avdekke økonomiske bedragerier mot selskap og fra ansatte.

Vil du få svar på hvordan dine ansatte oppfører seg når du ikke er til stede? Gjennom interne kontrollkjøp og overvåking vil vi dokumentere adferden til dine ansatte slik at du får svar.

Tror du en av dine ansatte driver med ulovlige aktiviteter utenfor eller i arbeidstiden? Vi finner ut om din mistanke stemmer. Våre privatetterforskere kan også hjelpe deg med bakgrunnssjekk slik at du ikke ansetter feil kandidat.

Vi lever for rask responstid og effektive arbeidsmetoder.
Kontakt oss i dag og finn sannheten om dine ansatte

Vi lever for rask responstid og effektive arbeidsmetoder. Kontakt oss i dag og finn sannheten om dine ansatte

Hva sier kundene våre

"Jeg er salgssjef i et relativt lite selskap. Jeg har selgere i flere fylker. Jeg har vært med på samkjøring og oppfølging uttalelige ganger med en bestemt selger og da har oppførsel og fremtreden vært upåklagelig. Allikevel hadde jeg noen holdepunktsom sa meg at det var noe som ikke stemte. Jeg leide inn Spaningseksperten til å være en av kundene våre og litt senere leide jeg inn en person fra Spaningseksperten til å være nyansatt selger som skulle på opplæring hos min ansatt. Jeg fikk til de grader erfare at det var noe galt og hadde så sterke beviser at jeg fikk avskjediget selgeren min på dagen. Jeg brukte også Spaningseksperten i ny ansettelsesrunde da jeg absolutt ikke hadde tid å miste på å ansette feil person en gang til.

Jeg anbefaler virkelig Spaningseksperten da de hadde ekstremt mye kunnskap og erfaring i forhold til hvordan jeg skulle håndtere denne situasjonen".
Selskap på Østlandet