Privatetterforsker pris

Vi får mange spørsmål om hva prisen er for en privatetterforsker som skal spore en person eller etterforske utroskap. Det er forståelig at spørsmålet kommer og det er normalt å lure på hva en privatetterforskers pris er før du kjøper eller investerer i tjenesten. 

Vi kunne gitt deg gi en flat pris på alle våre tjenester, men vi vil ikke at du skal betale for mye.  Det er uprofesjonelt av oss om vi gir deg en pris der du kan komme tapende ut. Vi opererer heller med en veiledende timespris med tilpasning til oppdragets art og varighet. For oss er det viktig at ikke du som kunde/klient skal betale for mye.

Privatetterforsker pris - Timespris | Spaningseksperten

Privatetterforsker pris er basert på varighet og omfang

Som nevnt tidligere,  prislegger vi oss i forhold til oppdragets varighet og omfang. Vi har en veiledende pris på 1090 pr time. Dette er i nedre sikte av en vanlig privatetterforsker pris og vi gir rabatter på oppdrag over lengre tid. Vi har god erfaring med å leie oss ut basert på timer og tilbakemelding fra kundene våre på dette er utelukkende positive. Det skal være oversiktlig og greit å forholde seg til pris i forhold til timer og det skal ikke komme noen overraskelser.

Sammenligner vi oss med håndverkere, advokater, konsulenter og andre selskap som arbeider på timespris ligger vi nok på gjennomsnittet hva angår pris selv om det umiddelbart kan oppleves som mye. For oss er det viktig å understreke at en privatetterforsker kan brukes til mye mer enn å avdekke utroskap. Utroskap er kun en liten brøkdel av de samlede oppdragene vi har. 

Vi vil hjelpe deg

I alle saker eller problemstillinger der du ikke klarer å finne sannheten, finne informasjonen du leter etter eller der du rett og slett trenger hjelp til noe, har vi mulighet til å bistå deg. Vi har bred erfaring og gode arbeidsmetoder som gjør at du er sikret 100% diskresjon.

Det er viktig å nevne at hvis du ønsker tjenester av oss i forbindelse med Personalscanning er dette prislagt under en annen modell. Ta kontakt med oss på telefon eller epost for mer informasjon.

Les også

Telefon overvåkning | Spaningseksperten

Privatetterforsker Oslo

Privatetterforsker Oslo Privatetterforsker i Oslo. Vi har fått en etterforsker 100% i Oslo og området rundt Oslo. Spaningseksperten hjelper deg med spaning og etterforskning, utroskap,

Etterforske ansatte på byggeprosjekt - Spaningseksperten

Etterforske ansatte på byggeprosjekt

Etterforske ansatte på byggeprosjekt Vi har vært på et byggeprosjekt for å etterforske ansatte. Kunden ønsket at vi skulle finne mulige årsaker til at han

Telefon overvåkning | Spaningseksperten

Avlytte og spore mobiltelefoner

Telefon overvåkning Er det mulig å gå inn på en annens telefon å se hva som skjer på den? Ja, det er mulig. Det er