Åpent 24 timer i døgnet

Spaningsbutikken

Endelig har vi åpnet nettbutikk. Vi har tatt dere på ordet og laget en butikk slik at dere selv kan kjøpe utstyret dere trenger til å etterforske og finne ut av ting selv. Dette er en veldig spennende tid for oss og vi synes det er gøy at det er mange som har begynt å bruke butikken vår allerede.

Butikken vår består av de produktene du trenger for å kunne være privatetterforsker på egenhånd. Nå kan du selv avsløre utroskap, dokumentere og følge med på det du ønsker. I spaningsbutikken tilbyr vi spionkameraer, gps trackere til kjøretøy, personer og dyr. Vi har også GPS klokker til barn og det vil bli lagt til flere spennende produkter forløpene. Du finner også meget gode overvåkingskameraer fra anerkjente Reolink i spaningsbutikken. Dette er overvåkingskameraer til inne og utendørsbruk som er meget enkle å installere og har suverene egenskaper.

Gode råd fra en privatetterforsker

Vi åpner også en 24 timers telefon der alle kan nå oss for å prate, få gode råd, eller bare om noen skulle trenge å bli hørt på. Ikke alt kan deles med andre kjente, derfor vil vi være her for deg. Vi vet hvor mye vonde følelser og håpløshet kan tynge og kanskje du bare har behov for å få luftet ut i noen minutter. Ønsker du vårt synspunkt og vurdering skal du også få gode råd og tips på veien videre.

Vi håper å se deg i nettbutikken og skulle du trenge noen å snakke med er vi her 24 timer i døgnet.

Vi i spaningseksperten ønsker alle en riktig god sommer!