Om oss

Spaningseksperten

Spaningseksperten er et privatetterforskerbyrå som har bred erfaring fra livvakttjenester, etteretning, forsvaret og norsk næringsliv. Vi vet hva som skal til for å finne sannheten og skaffe bevis. Vi har gode arbeidsmetoder og høy kompetanse.

Vi ønsker å finne sannheten. Noe som ikke nødvendigvis gir deg det svaret du ønsker, men kan gi deg ro og et grunnlag til å vite hva du skal gjøre videre med situasjonen.

Les litt om Spaningseksperten | Vi ønsker å finne sannheten for deg
Les litt om Spaningseksperten | Vi ønsker å finne sannheten for deg

Mennesket i fokus

Vi er profesjonelle, ærlige og lojale, noe som er en forutsetning for å kunne være best på det vi jobber med. Vi setter mennesket i fokus. Vår jobb er at det skal være trygt for alle parter. Dette innebærer deg som kunde, objektet vi etterforsker og våre ansatte. Vi vet så godt hva det vil si å ha en dårlig magefølelse og vi brenner for å kunne hjelpe deg. 

Ta kontakt med oss og vi kan gi deg et uforpliktende tilbud. Vi tar saker over hele landet og har gode metoder for å få resultat og sikre diskresjon og full anonymitet i alle ledd.

Vi kan garantere 100% diskresjon og behandler funn på spaning
og etterforskning diskret og i samråd med deg.

Vi kan garantere 100% diskresjon og behandler funn på spaning og etterforskning diskret og i samråd med deg.

Hva sier kundene våre

"Jeg mistenkte at min mann skulle treffe en annen dame og at han løy om hvor han skulle. Spaningseksperten hjalp meg og de kunne avkrefte magefølelsen min. Min mann var helt alene og jeg fikk sove godt den natten. Spaningseksperten svarte rask på min henvendelse og tok oppdraget samme dag. Anbefaler virkelig å bruke spaningseksperten."
Gunn
"Jeg har alltid vært usikker på hvordan min samboer oppfører seg på byen. Har aldri vært trygg når hun er ute med venninner. Spaningseksperten var på byen sammen med henne og de kunne fortelle meg at det jeg var redd for var en realitet. De gav meg virkelig de bevisene jeg trang for ikke lengre å bli kalt sjalu og hysterisk av min samboer når jeg tok opp dette tema med henne."
Terje