Telefon overvåkning

Er det mulig å gå inn på en annens telefon å se hva som skjer på den? Ja, det er mulig. Det er flere måter å drive telefon overvåkning på, men hvis man gjør dette på en telefon man ikke er juridisk eier av er det faktisk straffbart. Man kan installere en programvare for å overvåke en telefon og det er mulig og hacke telefoner.

Hacking og telefon overvåkning er noe vi i Spaningseksperten tar stor avstand fra av forskjellige grunner.

For å overvåke en telefon uten å hacke den må man fysisk inn på telefonen å legge inn et program slik at du kan følge den å se hva som er på den fra din egen telefon. La oss si at du har installert en programvare på din partners telefon fordi du ønsker å lese hva som skjer på Messenger, Snapchat, meldinger eller telefonlogg. Dette for å kunne finne ut om din partner er utro eller har andre hemmeligheter for deg. Du har nå kanskje beviser på at din partner har hemmeligheter for deg som ikke tåler dagens lys. Eller kanskje din fortetningspartner eller ansatt fører deg bak lyset. Hva nå?

Telefon overvåkning | Spaningseksperten

Legge frem bevis fra telefon overvåkning

Du er nå i en situasjon der du har håndfaste bevis på det du har fryktet aller mest.  Du vil kanskje konfrontere partneren eller forretningsforbindelsen din ved å legge frem bevis, men hvordan gjøre dette når du faktisk har gjort et lovbrudd selv? Legger du frem bevis fremskaffet ved å gå inn på en annens telefon kan du bli straffet. Det er ulovlig å bryte seg inn på en annens telefon og det kan faktisk gi deg opp til 6 måneders fengsel. Din utro partner kan anmelde deg. Du vil altså kunne bli straffet i tillegg til å ha blitt såret av det du har funnet ut.

Vårt alternativ til telefon overvåkning

Spaningseksperten har god erfaring med andre og bedre metoder enn telefoninnbrudd for å avsløre utroskap, dårlige forretningsforbindelser eller utro medarbeidere. Mange av våre kunder sier at de bare trenger et bevis, noe som i og for seg er greit. Det vi vet er at når sannheten kommer på bordet har alle mennesker behov for å konfrontere vedkommende som har såret oss. De aller fleste har problemer med å få beviset for så å snu ryggen til og gå videre uten en konfrontasjon om hva vi vet.

Vår erfaring er at spaning og etterforskning er mye mer håndfast og gir deg et klarere bilde av situasjonen. Vi er trygge på at 90% av dem som har noe å skjule på telefonen også har noe å skjule i virkeligheten. Derfor er det veldig gode muligheter til å finne bevisene på en lovlig måte i stedet for å begå lovbrudd.  

De bevisene vi fremskaffer, og den informasjonen vi finner kan du i utgangspunktet ha fått fra hvem som helst. Du kan ha venninner, kompiser, andre forbindelser som har oppdaget noe og gått videre til deg med dette. Så derfor trenger du ikke engang fortelle at du har fått hjelp av en privatetterforsker. Dette er helt opp til deg. Du får også muligheten til å konfrontere rundt det du vet uten å måtte forsvare valget ditt om å bryte deg inn på telefonen. Derfor anbefaler vi å bruke privatetterforskere som vet hva de de driver med og skaffer deg de bevis du trenger. Du skal ikke gjøre deg til kjeltring eller forbryter og komme enda mer tapende ut av noe som ikke er din skyld, samtidig som du ikke får mulighet til å konfrontere vedkommende med det du har funnet.

Les også

Telefon overvåkning | Spaningseksperten

Privatetterforsker Oslo

Privatetterforsker Oslo Privatetterforsker i Oslo. Vi har fått en etterforsker 100% i Oslo og området rundt Oslo. Spaningseksperten hjelper deg med spaning og etterforskning, utroskap,

Privatetterforsker pris - Timespris | Spaningseksperten

Privatetterforsker pris

Hva er prisen for en privatetterforsker? Det er normalt å lure på hva en privatetterforsker pris er før man kjøper eller investerer penger i det.

Etterforske ansatte på byggeprosjekt - Spaningseksperten

Etterforske ansatte på byggeprosjekt

Etterforske ansatte på byggeprosjekt Vi har vært på et byggeprosjekt for å etterforske ansatte. Kunden ønsket at vi skulle finne mulige årsaker til at han