Utroskap på arbeidsplassen

En privatetterforskers hverdag

Denne gangen har privatetterforskerne våre vært på seminar. Dette er en typisk jobb hvor vi blir kontaktet av en klient som ønsket at vi skulle spane på samboeren. Det var sterk mistanke om at samboeren var utro. Samboeren skulle delta på et seminar gjennom jobben. Oppdraget her var at vi skulle finne ut om det var hold i mistanken om utroskap og da eventuelt avsløre utroskapen. Mistanken fra klienten var at samboeren og en annen person i samme firma hadde et forhold.

Halve sannheter

I saker med utroskap på arbeidsplassen ser vi ofte at personer som har et forhold til hverandre bruker tid sammen i før og etterkant av arbeidstiden. Vi antok at dette også ville skje i forkant av et seminar. Vi valgte derfor å stille med to privatetterforskere. En som var ute i god tid på stedet der seminaret skulle være og en som ventet utenfor samboerens jobbadresse. Privatetterforskeren som var på hotellet seminaret skulle være på ante fort «ugler i mosen». Hotellet opplyste oss om at det ikke skulle være seminarer eller samlinger der før dagen etter.

De som er utro mot sin partner forteller mange halve sannheter hjemme. Det er ofte riktig at de skal på seminar, men at seminaret kanskje er på en annen lokasjon eller har en annen varighet enn det den utro personen har fortalt hjemme.

Spaning

Det viste seg fort at det å sette to privatetterforskere på saken var lurt. På hjul etter antatt utro samboer og en annen person oppdaget vi fort at de også kjørte i feil retning i forhold hotellet seminaret skulle være. Etterforskeren som spanet på samboer og person kunne etterhvert fortelle at de hadde ankommet et annet hotell i samme by.  Vi fikk da mistankene om utroskap bekreftet enda en gang.

Fra en privatetterforskers syn var det nå stor mistanke om at antagelsene i forhold til utroskap var riktig. Da gjelder det bare for oss å få avslørt utroskapen på en diskret måte. Etter at utro samboer og den andre personen hadde oppholdt seg på rommet i litt over en time kom de ned i resepsjonen og gikk rett til bilen. En etterforsker fulgte etter. Den andre privatetterforskeren hadde etter en bakgrunns sjekk funnet ut at de begge røkte. Vi visste derfor at de ville ut flere ganger i løpet av kvelden og vi valgte derfor å spane fra utsiden da det er mindre sjanse for å bli oppdaget.

Utroskapen avsløres

I løpet av kvelden ble de også observert i  hotellets bar hvor de riktig nok satt sammen, men de gjorde ingenting som kunne avsløre et mulig forhold. Etter to raske drinker forsvant de opp på rommet igjen. Vi visste nå at de var sammen og på en lokasjon de ikke etter samboerens fortelling skulle være på. Samboerens løgn hjemme om lokasjon og at han var med en annen er kanskje bevis nok, men vi hadde enda ikke noen faste beviser på at de hadde et fysisk forhold. Vi observerer og dokumenterer det vi ser og ingenting annet.

Rundt midnatt var det igjen bevegelse og de gikk nå ned til hotellets bakside for en ny røyk. Denne gangen fikk vi bevis på at de hadde noe langt mer enn kun et kollegialt forhold.

Tidlig på morgenen var vi igjen på hjul etter utro samboer og denne gangen var destinasjonen til ventet seminar. Utro samboer og personen kjørte sammen, men var påpasselige med å ikke ankomme seminaret samtidig.

Dette ser vi også er veldig vanlig der det er utroskap på arbeidsplassen som også skal skjules for kollegene. Vi avsluttet oppdraget og kunne melde videre til kunde. Det er alltid det vi synes er vanskeligst med jobben da det kan være vondt å motta sannheten å ta realiteten innover seg.

Vel utført oppdrag fra vår side, men dog så skulle vi så klart ønske klienten ikke hadde hatt rett i sin magefølelse. 

Les også

Telefon overvåkning | Spaningseksperten

Privatetterforsker Oslo

Privatetterforsker Oslo Privatetterforsker i Oslo. Vi har fått en etterforsker 100% i Oslo og området rundt Oslo. Spaningseksperten hjelper deg med spaning og etterforskning, utroskap,

Privatetterforsker pris - Timespris | Spaningseksperten

Privatetterforsker pris

Hva er prisen for en privatetterforsker? Det er normalt å lure på hva en privatetterforsker pris er før man kjøper eller investerer penger i det.

Etterforske ansatte på byggeprosjekt - Spaningseksperten

Etterforske ansatte på byggeprosjekt

Etterforske ansatte på byggeprosjekt Vi har vært på et byggeprosjekt for å etterforske ansatte. Kunden ønsket at vi skulle finne mulige årsaker til at han